Monday, September 21, 2015

Alpakkaiset lasin pidikkeet, mistä lasit?

Eilen, sunnuntaina oli kammottava sää,
mutta saapastelin koiran kanssa Hietsun kirppikselle.
Haluan ottaa kaiken irti siitä että saan mennä sinne haistelemaan meri ilmaa, tervehtiä tuttuja ja tehdä löytöjä muutamalla eurolla.
Eilisen löytö oli aivan mahtava!
Olen jo pitkään himoinnut hopeisia glögilasin pidikkeitä mutta sellaisia ei ole löytynyt mistään ja sitten.. Eilen katsoin epämääräisen näköistä läjää joka osottautui ihanaksi Jugend ajan lasin pidikkeeksi. Lasin ympärille tuleva "rengas" on avoin joten sitä voi hiukan säätää ja lasin pohjalla on kaunis monogrammi joka näkyy lasin pohjan läpi kun lasissa on juomaa.
Nämä eivät ole hopeaa, vaan uushopeaa eli alpakkaa. Myyjä sanoi niiden historian olevan toisen maailmansodan saksassa, mutta en tietenkään osaa sanoa oliko tuo  vain keksitty tarina lasin pidikkeiden taustalla.
Kauniit ne ovat! Nyt kuljen yksi pidike käsilaukussa jotta voin sovitella niihin laseja, pitäisi löytää kuuman kestävät sellaiset!

Kiillotusliinaa, ja uudet lasit, niitä nämä kaunottaret kaipaavat!

Kaunis vanha monogrammi näkyy lasin pohjalla! 

Kaunista, ja yksinkertaista! Näihin sopii monenmoiset lasit.

Nyt on vain metsästettävä ne sopivat lasit näihin.. jos joku tietää mistä löytyy kohtuullisen kapeita, mieluiten vaikka kristallilasin oloisia laseja, voi vinkata minulle vaikka meiliin! 

No comments:

Post a Comment