Saturday, September 19, 2015

Kesän kirppislöytöjä

Kun mahdollisuus viettää aikaa Helsingissä tavallista enemmän varmistui ryhdyin miettimään että millaisia väliaikaisia ratkaisuja pitäisi noin kodinhoidollisesti järkkäillä, ja ensin mielessä välähti Ikean kodin tarvikkeet, mutta sitten ajattelin että ei.. yritän välttää ihan tappiin asti.
Pinterest oli kovassa käytössä kun kokoilin sinne salaa erilaisia helposti toteutettavia sisustuksia.
Unelmissa vääkkyi ensin voimakkaita värejä ja Muuramen 20-luvun kalusteita ja seinävaatetta ja vaikka mitä. Olin jotenkin huumaantunut ajatukseen jugend asunnon vahvasta värimaailmasta ja ajattelin että saisin ne myöhemmin rahdattua jollain kotiimme ulkomaille, kunnes tajusin että pienessä tilassa näen kaikki värit koko ajan ympärilläni ja pikkuhiljaa idea muuttui...
...ja huomasin poistelevani Pinterestistä kuvia tuon tuostakin ja jäljelle jäi lähestulkoon aina vain valkoista ja hyvin neutraaleja sävyjä. Olin alkuun jotenkin vähän pettynyt itseeni että toistanko nyt saman sisustuksen pienoiskoossa mikä meillä jo on, mutta sitten kehittelin ideaa ja alan olla aika iloinen siitä mitä olen jo nyt saanut aikaan.
Kesän aikana olen tehnyt ihania kirppislöytöjä jotka sopivat kotiin kuin kotiin kivasti.  Nyt kaikki on valmisteluvaiheessa ja lähinnä kasaan tavaraa, jotta voin sisustaa niillä kotiamme.

Tein tiettyjä linjauksia sen suhteen että mitä ostan:
-Hopea esineitä
-Kristallia
-Pellavaa
-Valkokirjottuja antiikki tekstiilejä
-Vaaleita astioita

Olen mielummin ostamatta mitään kuin että ostaisin jotain uutta tai/ja rumaa ja funktionaalista.

 Ja.. päätin etten osta mitään turhaa, mutta kuka sen sanoo mikä on turhaa..

Ensimäiset löydöt hopeaa! 


No comments:

Post a Comment