Sunday, September 20, 2015

Sisustusbloggaajien Kirppis ja Myyjäiset

Ihastelin tänään 12.9 olleiden sisustusblogaajien kirppiksen löytöjä,
hyvistä löydöistä voi olla hyvä fiilis vielä pitkään.

Oletin että siellä olisi ollut "bloggarilisä" monen hinnoissa mutta  kaikkiaan tapahtuma oli ihanan positiivinen ja kaikki olivat hinnoitelleet itsensä erittäin hillitysti ja teinkin monta sellaista löytöä jotka ovat aidosti tarpeellisia kotiin (niin niin, taas tässä miettii että onko joku jauhopussin päällinen ihan pakollinen mutta kyllä se tuntuu siltä ainakin nyt hahahaa)

Hömppää sekä tarpeellista tavaraa. 

Löysin metallikantisen "cookies" purkin parilla eurolla (harmittaa etten muista keneltä ostin.. Oli hurjan mukava myyjä) ja meillä on kotona jo kaksi samanlaista. Ne näyttävät somalta yksin sekä yhdessä ja sateisena päivänä kotoisa teehetki sujuu ystävän kanssa leppoisasti kun kantaa pöydälle keksipurkin, ja kaataa teetä isoihin mukaviin mukeihin..
Valkokirjotut tyynyliinat olivat Koti Kaupungin Laidalla blogin kirjoittajalta, hänellä olisi ollut paljon kaikkea mutta ihan hirveää määrää en pystynyt kantamaan ostoskassissa kotiin.

Ihanan nostalginen punakuvioinen keittiöpyyhe oli lahja Pömpeli blogin Emännältä, ja muitapa en muistakkaan.. Olisi pitänyt olla hiukan aktiivisempi sen suhteen mitä kaikkea siellä oli tarjolla.

Tapahtumasta jäi kaikkiaan hurjan positiivinen fiilis. Kaikki olivat hyvällä tuulella, ja maininointa oli nähdä Pömpelin emännän kanssa!


No comments:

Post a Comment