Sunday, September 20, 2015

Kalkkimaalilla uusi elämä muovikehykselle.

Ostin tänään kirppikseltä kivan pohjan omalle "tuunaukselle".
Olen jo vähän aikaa etsinyt hiukan suurempaa soikeaa kehystä johon saisin kuvan isovanhemmistani, ajattelin että teen kivoista kehyksistä kollaasin seinälle johon kokoan mustavalkoisia kuvia läheisistä ja ystävistä. Yhteneväisiä kehyksiä on vain hankalaa löytää ja kullattuja kehyksiä himoitessani olen huomannut että niitä on vielä hankalampaa löytää ja kun niitä näkee ne on usein halpiksen näköisiä..

Muutamia viikkoja sitten törmäsin fantastiseen tuotteesee, Annie Sloanin kallimaaliin!
Se ei kaipaa kummoisia pohjatöitä vaan voit maalata suoraan maalattavan kohteen ilman ihme hiontoja. Minulla on läjä erilaisia pikkujuttuja suunnitteilla, kunhan löydän itselleni sopivat huonekalut joita alan muuttaa maaleilla.. Parasta tässä on se että Annie Sloanin kalkkimaaleja voi sekoitella, niitä voi vahata, ja niillä voi maalata nahkan ja kankaan päälle!!! Luit aivan oikein, nahkalle ja kankaalle!! Tuskin maltan odottaa että pääsen kokeilemaan kankaan maalaamista. Jännittävää nähdä millainen pinta on vahattuna.

Muovikehys ennen muutosta

Pyyhin kehyksen vain kevyesti kostealla, kuivasin, irroitin kehyksestä lasit ja sudin huolimattomasti kalkkimaalia pintaan. Tuntuu että mitä tökerömpää sudintaa saa aikaan sitä kivemman näköinen on tulos. Sopii minulle tällainen puuhailu! Näitä maaleja pitää hankkia lisää... minulla on paha tapa innostua jostain niin että pian kaikki kodin kalusteet on kalkkimaalilla maalattu.


Tässä maalauksen jälkeen

Eikös tullut aika kivan näköinen! Kunhan saan valokuvan kehykseen näytän koko lopputuloksen.


"Kehys muuten lepää ihanan vanhan senkin päällä joka on saamassa uuden elämän niinikään kalkkimaalin ansiosta, sen kuitenkin näytän kokonaisena projektina kunhan valmistuu! "


No comments:

Post a Comment